Årets
pristagare

Stort grattis till alla pristagare som kammade hem de olika priserna under galakvällen den 21 april 2023.
Vi fyller på med mingelbilder löpande! 

Årets
Nytänkare

Årets Nytänkare delas ut av Science Park och Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län. Priset vill lyfta fram personer som löser identifierade problem med innovativa idéer och som vågar satsa på sin idé.

Vinnare

Anders Nordangård

Årets
Företagare

Årets Företagare delas ut av Företagarna i Gnosjöregionen och tilldelas till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen.

Vinnare

Karin Lundh, Källemo AB

Årets
Kampanj

Årets Kampanj delas ut av Bonnier News till ett företag, organisation, förening i GGVV-området som gjort extra kreativa insatser och som har stuckit ut och skapat framgångsrik marknadsföring.

Vinnare

Swedese AB

Årets
Student

Årets Student delas ut av Värnamo Företagarförening och tilldelas till en student som har en positiv anda och visat på ett gott entreprenörskap.

Vinnare

Erica Sjögren

Årets
Tillväxtprofil

Årets Tillväxtprofil delas ut av Värnamo kommun och vill lyfta fram goda exempel på personer, företag, föreningar eller organisationer, som i sina framgångar och hårt arbete främjar Värnamo kommuns tillväxt och vision. Värnamo – den mänskliga tillväxtkommunen – 40 000 invånare 2035.

Vinnare

Norhedsstiftelsen

Marknads-
hornet

Marknadshornet delas ut av MIGR och tilldelas till ett företag eller organisation som har visat prov på stor kreativitet och nytänkande inom sin bransch, där marknadsföringsinsatsen gjort ett starkt intryck och fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare i Gnosjöregionen.

Vinnare

Puls Bemanning & Rekrytering

Årets
Arbetsgivare

Årets arbetsgivare delas ut av Finnvedens Säljkraft och Värnamo Näringsliv. 

Syftet med priset är att lyfta fram något av de fina bolag som finns i kommunen och som under de gångna åren på ett positivt och nytänkande sätt har ökat/stärkt kännedomen om sig själva som en attraktiv arbetsgivare. 

Vinnare

Bufab Sweden

Årets
samverkansföretag

Campus Värnamo delar varje år ut priset Årets samverkansföretag för att lyfta och visa uppskattning till våra mest engagerade samverkansföretag. Ett företag som aktivt har bidragit till arbetslivsanknytningen i Campus Värnamos utbildningar, Teknikcenter och aktiviteter.

Vinnare

PLM Group AB

Röda
mattan

Kvälls
mingel